MOTGIFTET #2: Drink and Draw

🥳Göteborgs queera vardagsrum är tillbaks baby!🤗 Det är dags att få lite hbtq+ omfamning i vårt lilla queera slott 🏰❤️

⚡ OBS!AKTIVITET FULLBOKAD men ingen brist på plats att komma o hänga med! ⚡

💖 Även om aktivitet är helt fullbokad (better luck next time!) är alla ni fabulösa välkomna å komma o hänga med i vår mysiga lilla slott. Så kom ner och njuta av queer sällskap, drinkar och snacks. 

Anmäla HÄR

Denna vecka: Drink and Draw, läs mer nedåt

Vad är MOTGIFTET?
Är du 🤢sjuk🤮 av det cis-het normativa skitiga gift som konstant gnuggas i de såren orsakade av den här 📛 rasistiska 📛 funkofobiska 📛 agistiska 📛 queerfobiska 📛 transfobiska världen vi lever i? 😵😵😵 💊 Då har vi botet för dig! 💉

⛑️⛑️MOTGIFTET⛑️⛑️ är den perfekta tiden att samlas, varva ner och läkas – medan vi erbjuder en liten 🎭🎨kulturell-thingy 🎥👩‍🎨 för å få de sköna  💦 safterna 💦  att strömma och dyka lite ner i vårt månadstema.

Oroa er dock inte! För alla er som bara vill ha ett ställe att hänga på, så behöver ni inte delta. Vi har  🎶🎵🎶🎵 musik och förfriskningar på plats 🎵🎶🎵🎶 och det är FRI ENTRÉ!

<3<3<3

 

Månads tema: CLUB KID  ♣️👶

//////*** På menyn denna vecka: Drink and Draw ***\\\\\\
Det är tid att skaka runt lite och släppa loss – ja jag prata med er, alla era nervösa tecknare som finns därute för att det här 🎨kroki-hänget👻 är inte så fucking 🤣seriöst darling🤙.

Med några fabulösa modeller i 😱full club kid regalier💅, så låter vi er gå loss under detta MOTGIFT med era utvalda tecknar-vapen för att slänga ut några snabba, roliga och lättsamma teckningar.🔥👏🔥👏

~~ Ingen erfarenhet eller ”talang” behövs ~~ 

Materialet ordnas av oss <3 (men om du vill ha nått fancy så kan du ta med dina egna jäkla  grejer) 

 

FRI ÉNTRE men ANMÄLNING BEHÖVS:
⚡ OBS! AKTIVITET FULLBOKAD ⚡
🎀 FORMULÄRET till HANGOUT HÄR 🎀

 

TIDER
Öppnar: 18:00
Tecknade: 19:00-20:00
Avslut: 23:00

 

*** Prioriterade grupper står först i kö ***
Om du tillhör en av våra fem prioriterade grupper (hbtq+ personer från arbetarklassen, rasifierade personer, personer med funktionsvariationer, äldre personer samt binära och icke-binära personer) är du först i kö för en plats – så låta oss veta i formuläret!

För mer information om våra prioriterade grupper så klicka här.

🤗
TILLGÄNGLIGHET: Lokalen är fullt tillgänglig för rullstolar och har en tillgänglig toalett. Om du behöver någon annan typ av hjälp för att komma till eller njuta av evenemanget, låt oss veta!
🤗

*/* VEM ÄR VÄLKOMMEN? */*
Naturligtvis är alla ni härliga hbtq+-personer välkomna. Det är ju för oss babes. 👏👏👏

Välskötta cis-het allierade som vet sin jävla plats i detta rum är välkomna – särskilt i sällskap med hbtq+ kamrater.  👍 <3

Taggar:

Datum

okt 21 2021
Expired!

Tid

6:00 pm - 11:00 pm

Senaste kommentarer

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *