MOTGIFTET #2: Drink and Draw

🥳Göteborgs queera vardagsrum är tillbaks baby!🤗 Det är dags att få lite hbtq+ omfamning i vårt lilla queera slott 🏰❤️

⚡ OBS!AKTIVITET FULLBOKAD men ingen brist på plats att komma o hänga med! ⚡

💖 Även om aktivitet är helt fullbokad (better luck next time!) är alla ni fabulösa välkomna å komma o hänga med i vår mysiga lilla slott. Så kom ner och njuta av queer sällskap, drinkar och snacks. 

Anmäla HÄR

Denna vecka: Drink and Draw, läs mer nedåt

Vad är MOTGIFTET?
Är du 🤢sjuk🤮 av det cis-het normativa skitiga gift som konstant gnuggas i de såren orsakade av den här 📛 rasistiska 📛 funkofobiska 📛 agistiska 📛 queerfobiska 📛 transfobiska världen vi lever i? 😵😵😵 💊 Då har vi botet för dig! 💉

⛑️⛑️MOTGIFTET⛑️⛑️ är den perfekta tiden att samlas, varva ner och läkas – medan vi erbjuder en liten 🎭🎨kulturell-thingy 🎥👩‍🎨 för å få de sköna  💦 safterna 💦  att strömma och dyka lite ner i vårt månadstema.

Oroa er dock inte! För alla er som bara vill ha ett ställe att hänga på, så behöver ni inte delta. Vi har  🎶🎵🎶🎵 musik och förfriskningar på plats 🎵🎶🎵🎶 och det är FRI ENTRÉ!

<3<3<3

 

Månads tema: CLUB KID  ♣️👶

//////*** På menyn denna vecka: Drink and Draw ***\\\\\\
Det är tid att skaka runt lite och släppa loss – ja jag prata med er, alla era nervösa tecknare som finns därute för att det här 🎨kroki-hänget👻 är inte så fucking 🤣seriöst darling🤙.

Med några fabulösa modeller i 😱full club kid regalier💅, så låter vi er gå loss under detta MOTGIFT med era utvalda tecknar-vapen för att slänga ut några snabba, roliga och lättsamma teckningar.🔥👏🔥👏

~~ Ingen erfarenhet eller ”talang” behövs ~~ 

Materialet ordnas av oss <3 (men om du vill ha nått fancy så kan du ta med dina egna jäkla  grejer) 

 

FRI ÉNTRE men ANMÄLNING BEHÖVS:
⚡ OBS! AKTIVITET FULLBOKAD ⚡
🎀 FORMULÄRET till HANGOUT HÄR 🎀

 

TIDER
Öppnar: 18:00
Tecknade: 19:00-20:00
Avslut: 23:00

 

*** Prioriterade grupper står först i kö ***
Om du tillhör en av våra fem prioriterade grupper (hbtq+ personer från arbetarklassen, rasifierade personer, personer med funktionsvariationer, äldre personer samt binära och icke-binära personer) är du först i kö för en plats – så låta oss veta i formuläret!

För mer information om våra prioriterade grupper så klicka här.

🤗
TILLGÄNGLIGHET: Lokalen är fullt tillgänglig för rullstolar och har en tillgänglig toalett. Om du behöver någon annan typ av hjälp för att komma till eller njuta av evenemanget, låt oss veta!
🤗

*/* VEM ÄR VÄLKOMMEN? */*
Naturligtvis är alla ni härliga hbtq+-personer välkomna. Det är ju för oss babes. 👏👏👏

Välskötta cis-het allierade som vet sin jävla plats i detta rum är välkomna – särskilt i sällskap med hbtq+ kamrater.  👍 <3

Taggar:

Datum

okt 21 2021
Expired!

Tid

6:00 pm - 11:00 pm

Are you spending too many sleepless nights deciding whether you should spend your pocket money supporting the local LGBTQ+ community or pimping out your room with a fabulous piece of art? No? Well doesn’t it sound like a fucking great idea to do both anyway?? 

The point of this shop is to support queer and trans artists – that’s why we make sure all the profits go to the artists themselves.

Ligger du sömnlös på nätterna å tänker på om du ska spenderar dina fickpengar på att stötta gbgs hbtq community eller på att snygga till ditt rum med fabulösa konstverk? Nej? Men det låter väl som en jävla bra idé att göra båda och va??

Webshoppens syfte är för att stötta queer- och transkonstnärer, all vinst går därför till konstnärerna.