Speech Karaoke!

Speech Karaoke!

ANMÄLNING KRÄVS INTE

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Speech Karaoke är ett roligt och intersektionellt kollektivt konstprojekt. Speech Karaoke liknar vanlig karaoke, men istället för att göra en låt gör du ett tal. Utöver de över 800 tal på 17 språk som redan finns i vår katalog har vi nya tal som kurerats och skapats speciellt för det här eventet. Alla är välkomna! 

 ✨Allt du behöver veta

Som projekt främjar Speech Karaoke mänskliga rättigheter genom att dokumentera och dela tal. Speech Karaoke liknar vanlig karaoke, men i stället för att välja en låt att sjunga väljer du ett tal att hålla från vår katalog med över 800 tal på 17 språk, fortfarande igång efter elva år av konstant Speech Karaoke-revolution!

Speech Karaoke är inte bara en unik klubbhändelse, det är också ett ypperligt tillfälle för att träna på att tala inför publik. Genom att imitera kraftfulla tal i en säker miljö kan deltagarna öva sin förmåga att tala offentligt – en viktig färdighet för en fungerande demokrati.

Vi har sakta men säkert byggt upp världens största lager av karaoke-tal: politiska manifest, stora filmtal, samtida kommentarer till världshändelser, tal med historiska dimensioner och personliga bekännelser. Talen är av varierande kvaliteter: från det mest övertygande talet till mumlande svordomar. Våra evenemang leds av en professionell karaokevärd och under pauserna underhåller vår DJ gästerna med några sköna låtar.

För det här evenemanget har vi tagit fram en särskild katalog med tal som berör ämnen som har med quee(r)evolutionen att göra. Dessutom kommer vi att ha färska tal som skrivs under Speech Karaoke-workshopen tisdagen den 17 augusti.

[läs mer om workshopen under evenemangen Korsa gränser]

Speech Karaoke startade 2009 och är ett ständigt växande projekt av The Speech Karaoke Action Group, en finsk-tysk konstnärsgrupp.

 

Taggar:

Datum

aug 20 2021
Expired!

Tid

6:00 pm - 10:00 pm

Platser

Galleri Box

Are you spending too many sleepless nights deciding whether you should spend your pocket money supporting the local LGBTQ+ community or pimping out your room with a fabulous piece of art? No? Well doesn’t it sound like a fucking great idea to do both anyway?? 

The point of this shop is to support queer and trans artists – that’s why we make sure all the profits go to the artists themselves.

Ligger du sömnlös på nätterna å tänker på om du ska spenderar dina fickpengar på att stötta gbgs hbtq community eller på att snygga till ditt rum med fabulösa konstverk? Nej? Men det låter väl som en jävla bra idé att göra båda och va??

Webshoppens syfte är för att stötta queer- och transkonstnärer, all vinst går därför till konstnärerna.