Serieworkshop

Serieworkshop

ANMÄLNING KRÄVS

Anmäla dig här: https://forms.gle/i2JNqZxVgVUdzaVA7

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Har du alltid velat teckna serier, men inte vetat var du ska börja? Eller är du en erfaren serietecknare? (Åter)upptäck serier som ett medium för att uttrycka och utforska dig själv som hbtq+-person. Workshopen är öppen för alla hbtq+-personer från 12 år och uppåt. Ingen tidigare erfarenhet krävs!

 ✨Allt du behöver veta

Att skriva och teckna kan vara ett bra sätt att avslöja, utforska och utveckla våra förflutna och framtider. I den här workshopen med Göteborgs egen extraordinära serietecknare Elias Ericson kommer du att sätta pennan på pappret för att utforska din egna queera självbiografi.

Under den här sessionen kommer vi att dyka djupt ner i våra erfarenheter, vilka de än må vara. Som hbtq+-personer står vi inför unika utmaningar och lika unika höjdpunkter, utöver alla andra toppar och dalar i livet naturligtvis. Vad vi vill med den här workshopen är att ni ska få använda er av serietecknandet för att uttrycka er själva. Det är bra att lätta på trycket, så låt sorgen, glädjen, ilskan, spänningen, rädslan och extasen komma fram! 

Du kanske vill komma förberedd med några upplevelser som du vill packa upp, men det är också helt okej att välja ut dem under dagen.

Den här workshopen är för alla oavsett förmåga.

Kanske har du tecknat och gjort serier i månader, till och med i åratal, eller kanske är det nyligen som du har känt lusten att ta upp en penna och skissa en seriestripp. Oavsett om du har klottrat i marginalerna eller om du just har kommit i serie-tecknartankar kommer Elias att hjälpa dig att sätta ihop din första serie.

Att skapa serier kan vara svårt, men det behöver absolut inte vara det.

I slutet av sessionen kommer du att få välja om du vill inkludera dina serier i ett zine, som alla deltagare får behålla ett exemplar av. 

𝘌𝘭𝘪𝘢𝘴 𝘌𝘳𝘪𝘤𝘴𝘰𝘯 ä𝘳 𝘦𝘯 𝘪𝘭𝘭𝘶𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵ö𝘳 𝘰𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦𝘤𝘬𝘯𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘰𝘮 𝘩𝘢𝘳 𝘨𝘦𝘵𝘵 𝘶𝘵 𝘵𝘳𝘦 𝘣ö𝘤𝘬𝘦𝘳: Å𝘳𝘰𝘳 (2013), 𝘉𝘭𝘰𝘮𝘱𝘰𝘫𝘬𝘦𝘯 (2014) 𝘰𝘤𝘩 𝘋𝘪𝘢𝘯𝘢 & 𝘊𝘩𝘢𝘳𝘭𝘪𝘦 (2021). Ö𝘷𝘦𝘳𝘷ä𝘭𝘥𝘪𝘨𝘢𝘯𝘥𝘦 𝘬ä𝘯𝘴𝘭𝘰𝘳, 𝘩𝘣𝘵𝘲-𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘷𝘦𝘭𝘴𝘦𝘳 𝘰𝘤𝘩 𝘱𝘴𝘺𝘬𝘪𝘴𝘬 𝘩ä𝘭𝘴𝘢 ä𝘳 𝘢𝘭𝘭𝘢 𝘷𝘪𝘬𝘵𝘪𝘨𝘢 ä𝘮𝘯𝘦𝘯 𝘰𝘤𝘩 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴𝘬ä𝘭𝘭𝘰𝘳 𝘧ö𝘳 𝘥𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘯 𝘴𝘬𝘢𝘱𝘢𝘳.

Taggar:

Datum

aug 19 2021
Expired!

Tid

10:00 am - 12:00 pm

Platser

Galleri Box

Senaste kommentarer

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *