Rebellkonst

Rebellkonst

ANMÄLNING KRÄVS

Anmäla dig här: https://forms.gle/datmBEHvPR8Hz7KMA 

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Kom och föreställ dig en ny hbtq+ framtid genom stora väggmålningar. Tillsammans utforskar vi våra visioner och drömmar och leker med stora tecknings- och målningstekniker. Den här workshopen är öppen för alla hbtq+-personer mellan 12-20 år. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

 ✨Allt du behöver veta

För att kicka igång festivalen ger vi unga hbtq+-personer chansen att föreställa sig en ny framtid tillsammans. Med uttrycket ”du kan inte bli vad du inte kan se” som utgångspunkt tar den här workshopen det första steget mot en bättre hbtq+ framtid. Tillsammans med workshopledarna Inga och Sam kommer deltagarna att få prova på en rad olika metoder för att utforska och uttrycka sina drömmar och visioner.

Ingen erfarenhet behövs! Bara en vilja att släppa loss lite och ett öppet sinne för att tänka tillsammans.

För att verkligen få igång vår kreativitet måste vi frigöra oss från våra förutfattade meningar om hur teckningar ska se ut. Därför kommer vi att använda verktyg som fyra armar, en penna och “drastisk elastisk teckning” tillsammans med kollektiva teckningstekniker för att tänka utanför boxen – och ha lite kul när vi gör det!

Vi vill att våra krav på en bättre framtid ska ta plats. Därför kommer vi att arbeta direkt på väggarna i galleriet och på stora tavlor som kommer att visas under hela festivalens vecka. Genom att tillsammans göra vad vi vill med galleriet förvandlar vi det till vårt utrymme. Under veckan kommer galleriet att förvandlas mer och mer genom följande aktiviteter och workshops, men Rebel Drawing’s omfattning innebär att workshopen kommer att sätta tonen för hela festivalen.

 ❤ Vi fixar lunch åt er

Rebel drawing designades av Status Queer som svar på vårt internationella nätverk av hbtq+-kreativa och communitybyggare, The Queer Agenda. Nätverket träffades under hela 2021 för att utbyta erfarenheter från våra olika nordiska och baltiska länder och utforska hur vi som kulturarrangörer kan skapa och främja mänskliga kontakter.

Datum

aug 16 2021
Expired!

Tid

9:00 am - 5:00 pm

Platser

Galleri Box

Senaste kommentarer

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *