Our Swedish site is currently under maintenance. Please check out our english website here for up-to-date info!.

MOTGIFTET #5 ’My Body My Home’ med Daniel Mariblanca

Åh mina käraste 🥩köttbabisär🥩, vi har en absolut godbit på lagret. För denna upplaga av MOTGIFTET tar vi in den fabulösa 🎉Daniel Mariblanca🎉 hela vägen från Bergen för att ge er en dos av ❤️‍läkande❤️‍, kontakt och självutforskning genom dans. Räds icke, ingen danserfarenhet eller talang krävs – det här går ut på att använda rörelse för att verkligen komma i kontakt med oss själva. 🍃😍🍃😍

Men först: Vad är MOTGIFTET?
Är du less på all giftig cis-heteronormativa bullshit som konstant gnuggas in i såren som kommer av att leva i den 📛rasistiska 📛 funkofobiska 📛 åldersdiskriminerande 📛 queerfobiska 📛 transfobiska 📛 värld vi befinner oss i? 😵😵😵 💊 Då minsann har vi ett botemedel till dig! 💉

MOTGIFTET är ett perfekt tillfälle för att träffas, chilla, rusta oss och läka – allt medans vi sätter en liten kulturell twist på det hela för att få igång våra läckra flöden och djupdyka i temat för denna månad.  

~~ I DENNA UPPLAGA AV MOTGIFTET ~~ 

Min kropp mitt hem
Med de konstnärliga processerna från 🕺🏼💃🏿@71bodies💃🏿🕺🏼 som utgångspunkt kommer denna workshop få oss att interagera med varandra genom att utforska personliga gränser och att 👯dansa tillsammans👯. Detta genom improviserade uppgifter allt medans vi arbetar oss igenom fysiska och mentala hinder. Vi kommer fokusera på att finna det personliga och unika i varje deltagares dans.

Framför allt, vi är här för att ha 🤩skoj, experimentera med våra 🦵kroppar och få bättre 🫀kontakt med varandra💗. 

Den här workshopen är öppen för alla kroppar, könsidentiteter, bakgrunder och åldrar. Workshopen kommer hållas på engelska, men vi kommer att hjälpa svensktalande personer vid behov!

ANMÄL DIG HÄR
Bekräftelse skickas via mejl 2 dagar innan workshopen. 

🎈🎈🎈Som alltid är våra prioriterade grupper först på tur att få en plats på workshopen. Läs mer om våra prioriterade grupper på vår Tillgängglighetssida.  🎈🎈🎈

Här kommer lite mer info om den fabulösa Daniel Mariblana
Daniel Mariblanca har 15 års erfarenhet av professionellt dansande och en examen från  l’Institut del Teatre i Barcelona, Spaninen. Kort efter att ha börjat som dansare på Norwegian National Company of Contemporary Dance/ Carte Blanche, skapade Daniel sin egen danstrup 71BODIES; en transinkluderande dans- och performancegrupp. 

🎈🎈🎈Som alltid är våra prioriterade grupper först på tur att få en plats på workshopen. Läs mer om våra prioriterade grupper på vår Tillgängglighetssida🎈🎈🎈

MOTGIFTET #5 är ett samarbete mellan Status Queer, Daniel Mariblanca och Atalante.

Status Queer är en ideell förening som använder konst och kultur för att bygga ett mer stöttande, inkluderande och intersektionellt hbtq+-community här i Göteborg. 

Taggar:

Datum

jun 12 2022
Expired!

Tid

11:00 am - 1:00 pm

Are you spending too many sleepless nights deciding whether you should spend your pocket money supporting the local LGBTQ+ community or pimping out your room with a fabulous piece of art? No? Well doesn’t it sound like a fucking great idea to do both anyway?? 

The point of this shop is to support queer and trans artists – that’s why we make sure all the profits go to the artists themselves.

Ligger du sömnlös på nätterna å tänker på om du ska spenderar dina fickpengar på att stötta gbgs hbtq community eller på att snygga till ditt rum med fabulösa konstverk? Nej? Men det låter väl som en jävla bra idé att göra båda och va??

Webshoppens syfte är för att stötta queer- och transkonstnärer, all vinst går därför till konstnärerna.