Finissage

Finissage

ANMÄLNING KRÄVS INTE

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Vi har skapat det här rummet tillsammans, som förbinder vår värld med den queera utopin. Vi har dansat, ritat, målat, arbetat, skrattat, diskuterat och bara hängt med varandra. Oroa dig inte, vi har lämnat massor av läckra godbitar för dig att komma och spana in, så kom ner och se vår lilla bit av hbtq+-communty paradis.

 ✨Allt du behöver veta

Under festivalen Sparkplug har vi bjudit in människor från hela staden att komma och skapa detta fantastiska ställe tillsammans. 

Det här är ett utrymme som vi har skapat. Det är ett mellanplats som förbinder vår värld av cis-het fanskap och den utopiska världen bakom portalen som vi har öppnat upp i Galleri Box. Detta utrymme är vår lilla bit av hbtq+ communitys paradis. 

Vi har ritat, målat, skulpterat och nu har vårt DIY community space tagit sin slutgiltiga form. Så kom och ta en titt på vad vi flitiga små bin har byggt tillsammans. Bzz bzz bzz.

Alltför snabbt kommer detta fysiska rum att återgå till sina vita väggar, så kom och se det medan du kan! Rummet kanske är flyktigt, men om vi kan skapa denna gemenskap tillsammans vet vi att vi kan göra vad som helst. Detta nya bredare, mer inkluderande hbtq-community är här för att stanna, och det är bara för Göteborg att förbereda sig. 

Även om det är för sent att delta i skrattet, diskussionerna och de kreativa processerna för den här festivalen kommer vi att driva på med evenemang varannan vecka från och med september.

Vi är lesbiska, vi är homosexuella, vi är bi, vi är trans, vi är intersexuella, vi är asexuella, vi är allt bortom alla spektrum du kan tänka dig, vi är arbetarklass, vi är rasiferade, vi lever med funktionsvarienter, vi är gamla, vi är unga. Vi är jävligt queer, vi är här och vi kommer att vara här hela året runt. 

För ett fullständigt schema för våra evenemang under det kommande året kan du kolla in vår hemsida.

Detta finissage är öppen för alla.

Taggar:

Datum

aug 22 2021
Expired!

Tid

1:00 pm - 8:00 pm

Platser

Galleri Box

Are you spending too many sleepless nights deciding whether you should spend your pocket money supporting the local LGBTQ+ community or pimping out your room with a fabulous piece of art? No? Well doesn’t it sound like a fucking great idea to do both anyway?? 

The point of this shop is to support queer and trans artists – that’s why we make sure all the profits go to the artists themselves.

Ligger du sömnlös på nätterna å tänker på om du ska spenderar dina fickpengar på att stötta gbgs hbtq community eller på att snygga till ditt rum med fabulösa konstverk? Nej? Men det låter väl som en jävla bra idé att göra båda och va??

Webshoppens syfte är för att stötta queer- och transkonstnärer, all vinst går därför till konstnärerna.