Ett smakprov av drag

Ett smakprov av drag

ANMÄLNING KRÄVS

Anmäla dig här: https://forms.gle/ug2RcwunfXjK2sPQ6

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Vill du gå i drag för första gången? Eller kanske vill du finslipa några färdigheter som du har jobbat på? Vi hjälper dig att spackla på ett helt dragansikte – oavsett om det är femme, maskulin eller helt bortom binären. Vi gör oss redo från nyckelbenet uppåt och avslutar givetvis med en fabulös fotografering.

 ✨Allt du behöver veta

Har du någonsin funderat på att leka lite med ditt könsuttryck? Kanske har du längtat efter att få klä dig i drag för första gången? Eller kanske vill du finslipa några färdigheter som du har jobbat på i ditt sovrum medan vi alla har varit instängda hemma?

Frukta ej, Sam Message “the dragging queer” är här för att hjälpa dig! 

*ingen erfarenhet krävs, men mer erfarna queens, kings och varelser är också välkomna!*

I den här workshopen kommer vi att spackla på sminket för att sätta ihop ett helt ansikte med drag-smink. Oavsett om du vill uttrycka femme, masc eller mer än så har Sam tips och tricks för dig. Den kommer också att finnas på plats för att demonstrera tekniker, ge råd och hjälpa till om du är i knipa. 

Att utveckla en hel dragkaraktär och få ett fast grepp om dragsmink är en konstform som tar tid, men under Sams ledning kommer vi att få ihop ett första smakprov på att vara i drag inom ett par timmar.

Vi kommer att ha smink och alla nödvändiga verktyg till hands, men här är the T (scoopet): vi har en liten budget så om du har något för ditt eget ansikte (verktyg/smink osv) är du mer än välkommen att ta med det (snälla söta rara! – särskilt foundation om du vill ha en bra matchning med din hudton). 

Vi kommer naturligtvis att ha smink för olika hudtoner och allt du behöver för att ta av dig fantasin innan sessionens slut om du inte vill ta din look med dig hem.

Efter att ha fått våra ansikte helt sminkade kommer vi att ha några peruker och accessoarer för att zjoosh up [finputsa] våra looks.

Vi kommer också att få sällskap av den fabulösa fotografen Kolbrún Inga Söring för att fånga era skapelser – den absoluta grädden på moset <3<3

𝘚𝘢𝘮 𝘔𝘦𝘴𝘴𝘢𝘨𝘦 ä𝘳 𝘦𝘯 𝘥𝘳𝘢𝘨-𝘯å𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨, 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘯𝘤𝘦 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘵𝘯ä𝘳 𝘴𝘰𝘮 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘵𝘢𝘳 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘵 𝘴𝘶𝘳𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘢, 𝘴𝘶𝘣𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘷𝘢 𝘰𝘤𝘩 𝘱𝘰𝘭𝘪𝘵𝘪𝘴𝘬𝘢. 𝘐 𝘴𝘪𝘵𝘵 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘵𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘳 𝘥𝘦𝘯 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘬𝘦𝘯 𝘬ä𝘱𝘱𝘳𝘢𝘬𝘵 𝘪𝘯 𝘪 𝘦𝘵𝘵 𝘶𝘵𝘳𝘺𝘮𝘮𝘦 𝘴𝘰𝘮 𝘱𝘦𝘯𝘥𝘭𝘢𝘳 𝘮𝘦𝘭𝘭𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘵 𝘶𝘵𝘰𝘱𝘪𝘴𝘬𝘢 𝘰𝘤𝘩 𝘥𝘦𝘯 𝘧ö𝘳𝘬𝘳𝘰𝘴𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦 𝘴𝘬𝘳ä𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘪 𝘷å𝘳 𝘫ä𝘷𝘭𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘢, 𝘬𝘭𝘢𝘴𝘴𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘢, 𝘧𝘶𝘯𝘬𝘰𝘧𝘰𝘣𝘪𝘴𝘬𝘢, 𝘤𝘪𝘴-𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘵. 𝘋𝘦𝘯 ä𝘳 𝘰𝘤𝘬𝘴å 𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘳𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘴𝘰𝘮 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘪𝘴𝘦𝘳𝘢𝘳 𝘴𝘪𝘨 𝘱å 𝘲𝘶𝘦𝘦𝘳𝘢 𝘰𝘤𝘩 𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘢 𝘩𝘪𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘳 𝘰𝘤𝘩 𝘵𝘦𝘮𝘢𝘯, 𝘧𝘰𝘳𝘴𝘬𝘢𝘳 𝘪𝘯𝘰𝘮 𝘲𝘶𝘦𝘦𝘳𝘢 𝘱𝘳𝘢𝘬𝘵𝘪𝘬 𝘰𝘤𝘩 𝘵𝘦𝘰𝘳𝘪 𝘴𝘢𝘮𝘵 𝘶𝘵𝘷ä𝘳𝘥𝘦𝘳𝘢𝘳 𝘰𝘤𝘩 𝘧𝘢𝘤𝘪𝘭𝘪𝘵𝘦𝘳𝘢𝘳 𝘧𝘳å𝘨𝘰𝘳 𝘰𝘮 𝘵𝘪𝘭𝘭𝘨ä𝘯𝘨𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘤𝘩 𝘦𝘯𝘨𝘢𝘨𝘦𝘮𝘢𝘯𝘨.

 

Taggar:

Datum

aug 20 2021
Expired!

Tid

1:30 pm - 7:30 pm

Platser

Galleri Box

Are you spending too many sleepless nights deciding whether you should spend your pocket money supporting the local LGBTQ+ community or pimping out your room with a fabulous piece of art? No? Well doesn’t it sound like a fucking great idea to do both anyway?? 

The point of this shop is to support queer and trans artists – that’s why we make sure all the profits go to the artists themselves.

Ligger du sömnlös på nätterna å tänker på om du ska spenderar dina fickpengar på att stötta gbgs hbtq community eller på att snygga till ditt rum med fabulösa konstverk? Nej? Men det låter väl som en jävla bra idé att göra båda och va??

Webshoppens syfte är för att stötta queer- och transkonstnärer, all vinst går därför till konstnärerna.