Café Sparkplug

Café Sparkplug

ANMÄLNING KRÄVS INTE

🎀🎀🎀🎀

Kortfattad:

Med vårt lilla morgonkafé kan du börja helgen på bästa sätt. Ta med dig själv, dina vänner eller din familj för en mysig stund på Sparkplug Cafe. Här kan du gå vilse i en bok, i ett samtal eller i en kopp kaffe. Oavsett vilken stämning du vill ha så hittar du den här hos oss.

 ✨Allt du behöver veta

Känner du att det är dags å ta en fika och kanske få några nya vänner? Vill du vistas bland andra hbtq+ kamrater? Längtar du efter ett ställe att ta med din älskare till?

Vad skulle du säga om vi sa att allt detta är möjligt medan du lutar dig tillbaka i vår bit av hbtq+-paradis?

Vi anordnar ett litet morgonkafé för att du ska kunna börja helgen på bästa sätt. Ta med dig dina vänner, dina frenemies, familjer (valda eller tilldelade) och älskare. Eller kom själv och ha en mysig stund i ett hörn med en bok. Vad vi menar är att oavsett vad du än är ute efter – att prata med nya människor eller ta en stund för dig själv – så har vi allt för dig. 

Hbtq+-personer från hela staden har varit flitiga som små myror och gjort Galleri Box till en plats för oss alla hbtq+-communityn i detta lilla hörn av Skandinavien. Så det här blir också en fantastisk chans att se det utrymme som vi har förädlat tillsammans. 

Vårt café kommer att vara donationsbaserat och du kan swisha vad du kan betala, så även om du skulle vara pankast i stan är du välkommen hos oss <3

Så kom hit, kolla in allt och ha en mysig stund med oss!

be donation based and swish-what-you-can, so even if you’re broke we’ve got you <3

So come on down, check it all out and have a cozy time!

 

Taggar:

Datum

aug 09 2021
Expired!

Tid

9:00 am - 1:00 pm

Platser

Galleri Box

Senaste kommentarer

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *